Volg mij op Facebook

The magic happens
in your
own zone

Own it

Ik geloof niet in "the magic happens outside your Comfort Zone".---

Ik geloof dat de magic, het schone leven in je OwnZone Happens. En die is als vanzelf comfortabel. Ik neem je graag mee in dat verhaal.What you see is
what you get.
Als je contact wil maken met je EigenZinne, met datgene dat je blij maakt, datgene dat je energie geeft of net rust, dan is je ademhaling het eerste om mee aan de slag te gaan. Tijdens dat leerproces gaan we verder uitdiepen wat jou tegenhoudt. Van binnenuit. Wetenschappelijk onderzoek heeft de herstellende werking voor je lichaam al meer dan bewezen. Het gaat niet over geloven, het gaat over weten.
Ik heb gekozen om voor EigenZinne met de ademtechniek hartcoherentie te werken en wil het de plaats geven die het verdient. Het wordt nog te veel als zweverig aanschouwt. De zachte methode Voice Dialogue samen met WandelTherapie werd voor mij de ideale mix om mezelf en dus nu ook jou, naar een écht Vol Vrij Leven te begeleiden. Hoe? Je ademhaling en coherent niveau wordt tijdens de training gemeten. Jij kan het aflezen van het scherm. Je ziet hoe je je voelt en vooral: jij kiest voor anders en beter ademen en zodus voor een gezonder lichaam.Ik geloof niet dat je voor rust of balans jezelf in 1000 bochten moet wringen.
Eenvoud Viert.
Met EigenZinne bied ik trainingen aan die eenvoudig in je leven te integreren zijn. Je oefent concreet je ademtechniek op basis van de hartcoherentiemethode elke dag 3 keer 6 minuten.

Dat betekent niet dat een ademtraining moeiteloos en eenvoudig verloopt. Integendeel. Ik geloof niet in het snel aanleren van een nieuwe techniek. Ik ben ervan overtuigd dat dat tijd vraagt, inspanning en vooral engagement.
Ik geloof in de kracht van oefenen, herhalen en van het doorzetten. En dat je je deze eenvoudig integreerbare techniek eigen kan maken als je blijft herhalen en als je doorgaat op momenten dat je dat net niet wil.

En dat is geen simpele opdracht. Dat vraagt moed en mildheid.EigenZinne bouwt op de kracht van moed, mild en minder. Dat is geen magie. Dat is jezelf voelen.


Praktisch en voluit.
Ik geloof dat je er het beste uithaalt door ervaringsgericht te werken. Met EigenZinne ga ik daarom praktisch en concreet met je aan de slag. We gaan niet al te veel praten en graven, we gaan vooral doen. Doen is niet altijd gelijk aan “actie”. Integendeel. Doen is ook niks doen. Kijken hoe het gras groeit. Ik heb zelf ervaren dat de beste ideeën ontstaan tijdens het niets doen. Of tijdens het ontspannen, tijdens het wandelen. In de natuur. Net zoals Nietschze het zo mooi verwoordt – “ideeën die niet ontstaan in de openlucht moet je wantrouwen.”
De beste resultaten behaal je als je een regelmatige afwisseling hebt in doen en niks doen. Net zoals regelmaat vinden in je in- & uitademing. Ook van jou vraagt dit oprechte betrokkenheid en engagement.

Ik wil voluit inzetten op een waardevol resultaat. Dat jij er tenvolle uithaalt wat er voor jou inzit.

Ben je bereid om voluit aan de slag te gaan, durf je daarbij naar jezelf kijken en wil je graag vooruit? Dan is EigenZinne iets voor jou.


Ontdek