Volg mij op Facebook
Hi bezige bij,


Ik was het beu. Dat hollen achter de feiten. Dat pleasen. De lat hoog leggen om dat project kraaknet af te leveren. Ik zat vol stresspijn.

Veel vijven en zessen en vanalles proberen van yoga mat tot mindful run. No can do. Niet mijn ding. Ik zocht iets in de zin van major impact & low timeinvest. Als in: standepede mijn adrenalinepijl naar beneden. En liefst nog een beetje impact op mijn gedrag. Van Stresskop naar BoeddhaLach. Zoiets.

Want let"s be honest, intens en prikkelgevoelig leven gaat niet samen met uren per dag de tijd hebben om jezelf tot je zinnen te brengen.

En ineens was het daar. HartCoherentie. Eerst nog wat ongeloof en een beetje smalend lachen naar een raar woord waar ik van dacht dat het zeker samensmolt met een hoop wierrookstokken en oorkaarsen. But hell no. No Nonsense. Down to earth. Weg van de zwevende tapijten. Owla! Glashelder. Eenvoudig. Meetbaar. Resultaat gegarandeerd. So yes, I like.

Daar ging ik dan. Dit moest de wereld in. Deze poepsimpele schat kan ik niet voor mij alleen houden. Dus, ik ben aan de slag gegaan. Om jou tot je EigenZinne te brengen heb ik een verukkelijk aanbod ontwikkeld. Je kan zelfstandig en op je eigen ritme van start gaan om op een resultaatgerichte duurzame manier meer verse lucht in je leven te blazen.

Let's do this!
SuPerWarmWelkom,
Els