Volg mij op FacebookHej,Ik ben Elisabeth Ursi, verbindster, mooimaker en bezielster van EigenZinne.

Ik was het beu. Het hollen achter de feiten. De lat hoog leggen om dat project kraaknet af te leveren. Ik zei ja voor ik het zelf hoorde en nee stond ergens achteraan in mijn woordenboek. Meet een work'aholic met hoge voelsprieten die weet dat grenzen iets is om te volgen en daar zelden gehoor aan gaf. Of als het te laat was.
En dan maar op de blaren zitten.

Een paar jaar geleden kwam the point of no return. Mijn lichaam sloot zijn deuren. Ik was gesloten. Op slot. Complete shutdown. Mijn lichaam blokkeerde volledig. Ik was alle contact kwijt. Met mijn lijf. Met mijn eigenheid. Mijn zinnen. Het leek alsof er een trein megasnel voorbij reed en ik erachteraan liep.

Ik heb de stekker eruit getrokken en heb een vol jaar gewandeld. Uren. Dagen. En tijdens die lange wandelingen zijn de eerste ideekes ontstaan voor EigenZinne. Het moest toch mogelijk zijn een leven te leven met minder moeten en gepush en meer willen en moeiteloosheid.

Mijn point of no return werd een point to freedom. Ik zei vaarwel bedrijfsjob en startte met veel liefde, mijn eigen bezielde bedrijf EigenZinne.

Ik heb van mijn ervaring bij het vormgeven en opzetten van creatieve projecten, samen met mijn expertise in het coachen van mensen, graag gebruik gemaakt om mijn heerlijke bedrijf vorm te geven.Ik heb al wat voor mij waardevol, zinvol en hanteerbaar was, gebundeld om jou eenvoudige bruikbare handvaten te geven om meer contact te maken met je EigenZinne. Met datgene waar je blij van wordt, energie, rust en inspiratie van krijgt.

Zodat je gaat voelen hoeveel waarde je in je hebt. Van binnenuit. Van nature. En dat jij moeiteloos datgene doet wat je wil doen in plaats van wat je denkt te moeten.Want hier word ik elke dag heerlijk melig blij van. Ik werk en leef even intens als vroeger maar zo anders. En het is daar waar je goud ligt.

EigenZinne groet,
Elisabeth.