Eigenzinnig traject op basis van HartCoherentie


Gratis Live Webinar

Hi,Wat als rust en drukte elkaar vinden? Die vraag heb ik mij superveel gesteld het afgelopen jaar. Ik heb het antwoord gevonden in de techniek hartcoherentie en was zo enthousiast dat ik meteen in opleiding ging om dit heilzame goedje door te geven.

Je beinvloedt met je adem je zenuwstelsel en je hartritme en tegelijk ook de werking van je brein. Tenslotte zit in je brein je piekergedrag, je pleasen, je interne criticus, je onrust, je angst.

Je lichaam komt door hartcoherentie in een positieve beweging. Je brein krijgt het signaal dat alles in orde is. Het is ok.

Je beinvloedt met je adem hoe jij je voelt, hoe je tegen situaties aankijkt. Je hoeft maar 3 keer 6 minuten per dag te oefenen. De impact van die 18 minuten per dag is enorm. De impact op je gezondheid, op je perceptie, op je lichaam, op je professionele leven is super groot. De techniek is ontzettend herstellend.

Mijn weg daar naartoe was best pittig. Ik heb met blutsen en builen ontdekt dat je lichaam grenzen heeft. En dat je die hebt te respecteren.

Tijdens het laatste jaar ben ik er helemaal ingedoken om een traject samen te stellen waarin ademhaling, creativiteit en natuur elkaar vinden.

Een uniek traject van 4 modules, 4 weken voor een leven dat druk blijft maar dan anders.

EigenZinne groet,
Els