Volg mij op Facebook
Hi bezige bij
Hej,
Exact twee jaar geleden heb ik ontdekt dat je lichaam grenzen heeft. Mensen die mentaal super sterk zijn komen daar zelden vroeg achter. Eerder laat. Want mentaal kan je meer en veel is niet genoeg. Je lichaam denkt daar anders over. Het kan je volledig blokkeren. Dat is precies wat er bij mij gebeurd is. Ik was alle contact met mijn lichaam kwijt, met mijn eigenheid, mijn eigen zinnen. De drukte die me alsmaar bleef achtervolgen.

Ik heb de stekker eruit getrokken en heb een jaar in de natuur van Boortmeerbeek gewandeld. Uren. Dagen. En in die bossen van Boortmeerbeek zijn de eerste ideekes ontstaan voor EigenZinne.

En ik heb het gedaan. Ik heb door het stof gebeten en mijn vaste job in de bedrijfswereld vaarwel gezegd.

Ik heb van mijn expertise bij het vormgeven en opzetten van nieuwe projecten samen met mijn ervaring in het coachen van mensen en het werken aan een commercieel beleid, graag gebruik gemaakt om mijn eigenzinnige onderneming in de wereld te zetten.
Bijkomend heb ik saaie cursussen uitgezeten en ik heb ook superinteressante trajecten, trainingen en workshops gevolgd.

Ik heb al wat voor mij waardevol, zinvol en hanteerbaar was, gebundeld om mensen handvaten te geven om meer contact te maken met hun EigenZinne. Met datgene waar ze blij van worden, energie, rust en inspiratie van krijgen.

EigenZinnige ondernemers die iets unieks in de wereld willen zetten wil ik graag ondersteunen, coachen en mentoren met een aanbod specifiek afgestemd op hun pionierschap.

Want hier word ik elke dag heerlijk melig blij van. Ik werk en leef even hard als vroeger maar zo anders. En het is daar waar het goud ligt.


EigenZinne groet, Els
Benieuwd hoe dit allemaal begon?